Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Historien

Det kgl. danske Haveselskab er det næstældste i verden, kun det engelske er ældre. Læs mere om den spændende historie her

Selskabet blev oprindeligt grundlagt i 1830 og fik i 1880 sit nuværende navn ved en særlig gunst fra Kongehuset som anerkendelse af selskabets store arbejde for at udbrede viden om havekulturen.

Arealet er på ca. 14.000 m2 og blev designet af den navnkundige landskabsarkitekt H.A. Flindt. I tidens løb er de forskellige dele af haven blevet restaureret og omlagt af de forskellige perioders dygtigste landskabsarkitekter. Således blev en temahave med græsser 2002, tegnet af landskabsarkitekt Jane Schul, der i de efterfølgende år har fulgt op med en vandhave og en staudehave. Landskabsarkitekt Jane Schul var selskabets formand fra 2001 til 2010.

NUTID
I dag rummer haven en række smukke haveanlæg, både klassiske og moderne, med mange spændende, gamle og sjældne planter og plantesammensætninger, som giver oplevelser året rundt.
Se de forskellige anlæg på vedhæftede plan.

I haven findes også flere gamle bygninger: Brøndsalen, hvor der tidligere var udskænkning af kildevand, og hvor der i dag afholdes forskellige arrangementer – Paradehuset, et orangeri og væksthus, som ligeledes anvendes til forskellige arrangementer – og Gartnerhuset, som er et bindingsværkshus fra 1800-tallet. I Kavalerfløjen lige indenfor havens indgang findes en af landets fineste restauranter, ‘Mielke & Hurtigkarl’, som bl.a. anvender planter fra haven i menukortets retter.

I 2008 blev ”Det kongelige danske Haveselskab” sammenlagt med Danmarks tre øvrige haveselskaber: ”Det danske Haveselskab”, ”Det jyske Haveselskab” og ”Det danske Haveselskab – Øerne”. Det nye, samlede haveselskab hedder nu officielt Det kgl. danske Haveselskab, i det daglige kaldet Haveselskabet.