Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

SKAB EN SKØN ALTAN

Nina Ewald viser, hvordan du kan indrette din altan optimalt. Hvad enten du har få eller mange kvm til rådighed.

Altaner og tagterrasser er byens frirum højt til vejrs. Med udgangspunkt i sin bog ’Design din altan og tagterrasse’ fortæller Nina Ewald om, hvordan du kan skabe en pragtfuld og personlig have i højden.For mange mennesker er deres altan eller tagterrassen simpelthen en livslinje til det fri. De er en integreret del af boligen, som bør indrettes med omhu og omtanke. Når det gælder møbleringen, er det stort set de samme principper, der gælder både ude og inde. Men når det drejer sig om plantevalget, er der større udfordringer højt til vejrs; på grund af verdenshjørner, vind og vejr. Foredraget giver dig masser af facts, tips og ideer til den helt rigtige indretning og beplantning – hvad enten du har minimal eller større plads at boltre dig på.

Du kommer også med på et inspirerende besøg i Tivoli, hvor Nina på en udstilling sidste år indrettede balkonen foran koncertsalen med seks vidt forskellige altaner: en spiselig, en ’vild’, en romantisk, en stedsegrøn, en med middelhavsstemning og en til børnene.

I pausen er der salg af bogen til særpris, og Frederiksberg afdeling byder på et glas vin eller vand alt efter hvad du lyster.

 


Find arrangement

Frederiksberg Runddel 1 Frederiksberg 2000 - | Åben i Google Maps