Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Julemarked i Haveselskabets Have

Det spændende og smukke julemarked i Haveselskabets have på Frederiksberg er en dejlig tradition.

På julemarkedet kan du finde fristelser af enhver art. Markedet besøges af tusinder hvert år, og det foregår både ude i haven og indenfor. Der er pyntet op i Brøndsalen med boder, fyldt med skønne julesager og unikt kunsthåndværk. Her kan du møde et miks af helt nye og tidligere deltagere.

I drivhuset har Haveselskabet sin egen stand med skønne haveting og bøger. Her kan du også blive medlem (hvis du ikke er det i forvejen!)

I Paradehuset er der salg af delikatesser fra Regional Madkultur/Smagen af Nordsjælland samt Haveselskabets hyggelige café med hjemmebag, vores berømte kryddervin, kaffe og kakao.

Udenfor i haven er der også masser af boder. I Haveselskabet egen bod sælges der det smukkeste pyntegrønt fra haven. Om aftenen er der en helt magisk stemning, når faklerne tændes.

Åbningstider: 11 – 17, begge dage


Find arrangement

Haveselskabets Have, Frederiksberg Runddel 1 Frederiksberg 2000 - | Åben i Google Maps