Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Historien om Haveselskabet Frederiksberg

Det oprindelige "Det kongelige danske Haveselskab" er i dag en del af Haveselskabet, nemlig Frederiksberg afdeling.

Navnet ”Det kongelige danske Haveselskab” er til gengæld blevet landsdækkende, og "Haveselskabet" er blot et dagligt, mere mundret navn. ”Haveselskabet” blev til ved en sammenlægning i 2008 med 3 andre danske haveselskaber.

Haveselskabet er en selvstændig, almennyttig forening med ca. 30.000 haveejere. Vi giver gennem vores arbejde helt særlige forudsætninger for at skabe et aktivt og nærværende omdrejningspunkt for haveinteresserede. 

Haveselskabets formål er blandt andet at rådgive og inspirere og skabe grobund for et engagerende foreningsliv.

Haveselskabet er nytænkende og følger op på de nye trends inden for havebrug mv.

Haveselskabet tilbyder et aktivt foreningsliv og samvær samt erfaringsudveksling med alle haveinteresserede.

Og endelig er Haveselskabet resultatskabende og varetager til stadighed havefolkets interesser.

Hveselskabets formål søges opnået ved at: 

  • udgive medlemsbladet Haven

  • drive hjemmesiden haven.dk og andre elektroniske medier

  • være til for haveejere

  • gennemføre 1.000 arrangementer om året

  • give medlemmerne et spændende udbud af haverelaterede varer med medlemsrabatter

  • rådgive medlemmerne om haven og dens planter via e-mail og telefon

  • udbyde spændende haverejser for medlemmer

  • udvikle og vedligeholde Haveselskabets Have
     

Frederiksberg afdeling - Haveselskabets Have - Pile Allé 6 - 2000 Frederiksberg - e-mail: frederiksberg@haveselskabet.dk

 

Bliv aktiv i bestyrelsen

Bliv aktiv - stil op til bestyrelsen. Vi leder efter nye kolleger.

Tænker du, at det måske kunne være noget for dig at blive del af vores bestyrelse, håber vi, at du vil møde op til Generalforsamlingen den 27. februar 2024, hvor der vil være rig lejlighed til at høre mere om vores arbejde. Du er også meget velkommen til at kontakte en af os, der sidder i bestyrelsen inden generalforsamlingen. Det er en skøn måde at dele haveglæden med andre på, og da vi har til huse her i Haveselskabets Have, kan omgivelerne ikke blive bedre. Vi håber, at du har lyst til at være med.

 

Havegrupper

Medlemmer tilbydes at være med i sociale havegrupper - du er velkommen til at kontakte Sekretariatet på tlf 45 93 60 00, for at høre om der er, eller kan etableres, en havegruppe nær dig.