Gå til hovedindhold
Frø, frøfirmaer
Istockphoto.com/triffitt
Artikel for medlemmer

Frøfirmaer i ind- og udland

Efter Brexit har det været svært at få fingre i frø fra engelske firmaer. Det har givet os anledning til at se på, hvilke andre firmaer, man i stedet kan bestille frø hos, både i Danmark og i udlandet. Denne liste er ikke udtømmende, men et sted at hente inspiration. Og synes du, der mangler et godt sted, så kontakt os på ksv@haveselskabet.dk. Vi justerer løbende listen.
Af: Helle Mogensen. - 
02. juni 2021

Danmark:
 

Producerer et mindre udvalg af egne (overvejende) staudefrø, men får ellers størstedelen af frøene fra en række engrosfirmaer i ind- og udland.

Har lidt af hvert fra forskellige firmaer fx grøntsagsfrø og specialiteter fra Italia Agricoltura og økologiske frø fra sativa. Mange chili- og tomatsorter. Frø fra Nelson Garden.

Grøntsagsfrø, frø til blomster og...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.