Gå til hovedindhold
Kom videre med dit drivhus, Politikens store havebog, Vilde dyr i haven
Kom videre med dit drivhus, Politikens store havebog, Vilde dyr i haven
Artikel - For medlemmer

Medlemstilbud: Gode havebøger

I Haveselskabets webshop har vi her i april samlet en række inspirerende havebøger, som du får medlemsrabat på.
24. March 2017

Det er tid til at gøre jorden klar til dyrkning, tid til at så og at blive klogere på din have. Her får du Haveselskabets gode tilbud, der hjælper dig i gang i april. 

3 gode bøger om havens dyreliv og biodiversitet

Vilde dyr i haven

Gør haven mere vild

Bogen "Vilde dyr i haven" er skrevet i et samarbejde mellem to zoologer, Jens Sigsgaard og Sussie Pagh og to erfarne havefolk, Helga Hald, som er formand for Haveselskabet i Nordjylland og Merete Møller, som er kredsleder for Det Danske Rosenselskab i Nordjylland.

Bogen vægter dermed både dyrelivets trivsel og det praktisk-æstetiske i pasningen af en have. Forfatterne vil gerne vise, at det både er muligt at holde en flot og velplejet have, og samtidigt invitere dyrelivet ind.

Små tiltag i haven kan have stor effekt på dyrelivets trivsel. Bogens formål er via de mange utroligt gode fotos, at inspirere flere haveejere til at inviterer vilde og spændende arter ind i haven. Overskuddet går til Ålborg Zoo´s fond for biodiversitet. 

Vejl. udsalgspris: 145 kr. 
Medlemspris: 125 kr.

Insekthaven

Lok insekter til haven

Forfatteren Lars J. Larsen beskriver med stor entusiasme i ord og billeder det tiårige forløb med at indrette sin store have på Møn.

I dag fremstår haven som et eldorado for vilde bier, sommerfugle og spændende biller. Bogen er på 126 sider.

Vejl. udsalgspris: 200 kr.
Medlemspris: 175 kr.

Dyr i Haven

Dyr i haven

Lær hvordan du indretter din have så du byder dyrene velkommen i din have.

Plantelister, indretningstips til både føde, vand og boliger og beskrivelser af de vigtigste fugle, bier, sommerfugle, padder, øgler og pattedyr med fotos.

God opslagsbog på 80 sider. 

Vejl. udsalgspris: 169 kr. 
Medlemspris: 69 kr.

Andre gode bøger

Kom videre med dit drivhus

Kom videre med dit drivhus – NYHED

Den passionerede havemand Lars Lund har udgivet en guide og inspirationsbog til at genoplive glæden ved drivhuset, hvad enten man ønsker at bruge det til at dyrker grøntsager eller blomster, eller man har lyst til at gøre noget helt andet.

I bogen beskriver Haveselskabets drivhusekspert, Lars Lund, hvordan man finder frem til sin drivhusglæde igen, efter drivhuset er blevet fyldt med alt fra brænde til aflagte havemøbler. Det er det denne bog tager fat på - at grave drivhusglæden frem på ny.

Lars Lund er Haveselskabets drivhusekspert, og i bogen øser han af sin viden om dyrkningsmåder, gødning, vandingsanlæg, indretning, stormsikring og meget andet. Bogen er gennemillustreret. 

Vejl. udsalgspris: 249,95 kr.
Medlemspris: 199 kr.

Politikens store Havebog

Politikens store havebog

Er du ny i haven, eller vil du bare gerne have et grundigt opslagsværk, så er Politikens havebog god.

Det er 600 siders haveglæde, med alt fra køkkenhavens bedtyper og ”how-to” vejledninger, buske, træer, frugt, bær og masser af inspiration.

Skrevet af to af vores mest erfarne og vidende havepersoner Jane Schul og Laila Sølager.

Vejl. udsalgspris: 349 kr. 
Medlemspris: 249 kr.

 

Sådan bestiller du

Det er nemt at bestille fra i webshop. Hav blot dit medlemsnummer parat, så du kan logge ind og sikre dig din medlemsrabat. Dette tilbud gælder i april 2017, eller så længe lager haves.

Tip: Vidste du, at der ofte er 10, 20 eller 30 % medlemsrabat på varerne i webshoppen. Rabatterne gælder for medlemmer af Haveselskabet. Bestiller I flere sammen fx i din havegruppe eller andre havevenner, kan I spare på portoen.

 

Forårstilbud

Forårsklar til havesæsonen? Få 10 numre af HAVEN, halv pris på billetten til årets store haveshow "Cph Garden" samt en skøn havekalender til alle dine havenotater. Alt dette for kun 595 kr.