Gå til hovedindhold
Almindelig ærteblomst giver et væld af blomster, så selv om de ikke holder så længe, er den en af mine yndlinge til skærehaven. - Fotograf: Flickr
Artikel for medlemmer

Gode planter til skærehaven

Det er vigtigt at vælge planter, der holder længe til skærehaven. Her får du vores bud på 20 gode planter til skærehaven.
Jesper Carl Corfitzen - 

Vi husker det nok alle – altså det her med at plukke blomster som barn og sætte i vase. Knapt havde man arrangeret de fine hvide og gule anemoner sammen med kodriver og lærkesporer og 10 minutter efter hang de med næbbet. Ens mor havde jo sagt det, men høre ville man ikke. 

Sådan skulle det nødigt gå med de blomster, man dyrker i skærehave. For her er det vigtig at vælge planter, der kan holde længe – gerne flere dage – som...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.