Gå til hovedindhold
Artikel for medlemmer

Gode stauder til afskæring

En skærehave er oftest kendetegnet ved at bestå af etårige blomster. Det kan imidlertid være en god idé at supplere skærehaven med stauder, der kan levere buketmateriale i årevis uden meget pasning. Her får du fem bud på gode stauder til brug i buketter.
Tekst: Liv Meinert. - 
28. oktober 2021

Stauder kan være fantastiske at have ved hånden, når der skal bindes havebuketter. Det er ikke altid, at skærehaven bugner af blomster, og det er heller ikke altid, at det lykkedes at få dyrket nok af de planter, som fungerer godt som fyld imellem de mere markante blomster. Når vi vælger frø i foråret, får vi let valgt de store og farvestrålende frem for de små og undseelige blomster. Men uden fyldblomster er det svært at binde...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.