Gå til hovedindhold
Artikel for medlemmer

Gøremål i forårshaven

Om foråret er der mange gøremål i Mette Stjernholm og Thomas Hansens fantastiske have på Ærø. Georginer kommer op fra kælderen, buksbom og taks bliver klippet og småplanter bliver priklet om.
Tekst: Marian Haugaard Steffensen, agronom og haveskribent. Foto: Mette Stjernholm, haveejer og Marian Haugaard Steffensen, agronom og haveskribent. - 
23. august 2021

Plænekanter skæres

Når foråret kommer, er stauderne klippet ned, og bedene renset for ukrudt. Nu skærer Mette alle plænekanter med den buede kantskærer, så kan hun resten af året klare kanterne med buskrydderen, der kan vendes på højkant, som man ser her.


 

Flisegang lægges

En ny flisegang bliver lagt, så familien kan komme tørskoede ned til huset med cyklerne. Gangen forbindes med pladsen ved udhuset og Thomas’ ølbænk ....

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.