Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Om os

Haderslev Havekreds er en del af Det kongelige danske Haveselskab, kredsen blev stiftet d. 8. maj 1962.

Ved stiftelsen havde havekredsen 35 medlemmer, i dag er vi ca. 200 i Havekredsen.

Haderslev Havekreds´ naturlige geografiske bagland er de gamle Haderslev og Vojens Kommuner, omfattende postnumrene 6100, 6500 og 6560. Alle medlemmer af Haveselskabet kan dog individuelt beslutte, hvilken underafdeling man ønsker at være tilknyttet.

I Haderslev Havekreds arrangerer gennemsnitlig 10 lokale arrangementer årligt -  haveforedrag, udflugter, plantemarkeder og et julearrangement.
Vi har et tæt og godt samarbejde med vores nabokreds i Christiansfeld, som vi koordineret vores aktivitetsprogram med. Vi offentliggør Christiansfelds aktiviteter i vores årsprogram og kredsene skiftes til at arrangere en årlig heldagsudflugt.
I vores aktiviteter forsøger vi at dække den bredest mulige vifte af haveaktiviteter og vores mål er at være et naturligt samlingspunkt og fællesskab for alle med have- og planteinteresser.

Vores informationer til medlemmerne foregår hovedsageligt elektronisk. Vi udsender årsprogrammet til alle lokale medlemmer og et nyhedsbrev, ca. en gang månedligt, til alle, der har tilmeldt sig udsendelseskredsen. Årsprogram og nyhedsbreve kan også læses på hjemmesiden.