fbpx Slip Haveglæden løs | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Slip Haveglæden løs

Kære medlemmer i Haderslev Havekreds, Som det ser ud nu, er sommerture og besøg i parker og haver i det danske land usikre, men det skal ikke sætte skår i haveglæden. Bestyrelsen opfordrer alle glade haveejere til at slippe haveglæden løs.

Vi har bedt vores medlemmer om at tilmelde sig et fælles projekt om at åbne haverne for andre medlemmers besøg i løbet af juni måned.

Meningen har været at skabe en vifte af muligheder for i mindre grupper at møde andre haveinteresserede. Få mulighed for at udveksle haveglæden – og hvem ved, måske få lidt inspiration med hjem.
Der er ikke tale om åbne haver i traditionel forstand. Haveejerne skal – for de flestes vedkommende – kontaktes om aftale for besøg og haveejerne bestemmer selv, hvor mange man kan have besøg af hvornår.

Ideen bag SlipHaveglædenLøs har været, at vi vil skabe en ny mulighed for fællesskab om haveglæde. En mulighed, der kan hjælpe med at bevare fællesskabet i en tid med aflysninger og forsamlingsrestriktioner.

Heldigvis har vi oplevet stor opbakning til projektideen og 13 haver har tilmeldt sig projektet.
Kontaktlisten til de 13 haver har været udsendt til medlemmerne af Haderslev Havekreds i nyhedsbrevet for juni måned 2020.
Du kan finde nyhedsbrevet og kontaktlisten ved at logge dig på vores hjemmeside med dit medlems-login til Haveselskabet og dernæst åbne fanen ”Om Kredsen”, klikke på ”Lokale artikler” og åbne mappen med årsprogram og nyhedsbreve.

Venlig hilsen
Bestyrelsen