Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Åbne haver i Hadsten og omegn

6 haveejere slår havelågerne op til deres haver. Her kan du lade dig inspirere og lytte til deres haveglæde. Lørdag den 14. august. kl. 10.00 til 16.00. Det er ganske gratis
Lene Hansen - 

6 haveejere slår havelågerne op og er parate til, at give gode råd og inspiration.

Haverne er vidt forskellige. Du vil se haver i flere størrelser, blomsterrige haver, have hvor biodiversiteten er i højsæde blandt andet med bier, og da bierne er tiltrukket af skønne dufte, bedes du af sikkerhedsmæssige hensyn undlade at tage parfume på inden besøget i denne have. Der er landbohave, kolonihave og villahave, alle hyggelige med hver deres charme og historie.

Ilse og Karsten slår havelågen op i deres landbohave og glæder sig sammen med de øvrige 5 haveejere til at byde besøgende velkommen til deres have.

Haven er parrets store hobby og der sker nyt hvert eneste år. Du vil se en have delt op i flere rum med plads til hygge. En sti fører ind gennem et lille skovområde, inden du igen står i haven med mange spændende blomster, planter og træer.
Ilse og Karsten oplever tit at de står ved en smuk plante og siger ’den plante kunne vi godt tænke os – vi finder en plads til den’, derfor er det en utroligt berigende oplevelse i, som de siger, ’en ikke temaopdelt have’.

Alle 6 haveejere vil som ved Ilse og Karsten åben deres havelåger til haver der med deres forskellighed og et fyrværkeri af farver og dufte, støtter en mangfoldig anvendelse af haven og dermed også indsatsen for et aktivt og levende liv i haven.

Haverne er alle beliggende i Hadsten by og omegn, så en oplagt mulighed for nemt at kunne komme rundt, og se en bred vifte af muligheder for haveindretning og plantevalg.

Arrangementet Åbne haver er tilrettelagt af Haveselskabet Hadsten Kreds sammen med haveejerne  og løber af stablen lørdag den 14. august kl. 10 til 16.

Besøg:

  • Ilse og Karsten Olesen, Randersvej 62, Nr. Galten
  • Birthe og Aksel Mortensen, Erslevvej 30, Nr. Galten
  • Lene og Gert Bisballe, Norgesvej 71
  • Gudrun Andreasen, Kolonihave Granholt, have nr. 104
  • Rita og Henning Jørgensen, Saturnvej 16
  • Pia Rasmussen, H.C. Andersensvej 12, Selling