Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Årets Havepris 2020

I år er prisen givet til Anette Naja Rieper-Holm, Kirkevej, Hadsten.

Årets havepris                                                                                                       

Hadsten Havekreds udvælger hvert år en have der på forskellig vis fremmer ønsket om at en have skal være et godt sted at være.

I år er prisen givet til Anette Naja Rieper-Holm, Kirkevej, Hadsten.

Anette får prisen fordi det er lykkedes hende at få haven forandret, fra gammel villahave, til ny familiehave efter deres nuværende behov og ønsker. Der er skabt rum til en familie på fem og rummer desuden en daglig arbejdsplads, med dagplejebørn. Som gæst fornemmer man masser af glæde og lyst ved haven- føler sig indbudt – ung som gammel. Kort beskrivelse og begrundelse for valget:

  1. Børneafdeling, med udfoldelsesmuligheder bl.a. i form af lille cykelbane, stor tunnel, bakker og højbede med spiseligt grønt og frugt.
  2. Rummelig hyggehave, med plads i skyggen under træerne, boldspil på plænen, og ikke mindst en overdækket terrasse med plads til udeliv og jordbær i højden.
  3. Legehave med troldeskov undervejs mellem træerne, med legehus og huler.
  4. Bålplads, omkranset af stenkunst, hortensia m.m.
  5. Og kaniner – er der også blevet plads til i det grønne hjørne.

Der fældes og plantes nyt flere steder, gerne med noget der er en fryd for øjet eller maven året igennem. Haveforeningen er spændt på hvordan det ser ud om nogle år –

Overrækkelsen plejer at ske ved Haveforeningens julearrangement, men p.g.a. aflysning af dette sker overrækkelsen af prisen hjemme ved Anette.

Mon ikke der gået en lille tur i haven i dagens anledning.