Gå til hovedindhold
Foto: Haveselskabet
Artikel for medlemmer

Havemagasinet

Sammen med tv kanalen DK4 har Haveselskabet skabt Havemagasinet - et haveprogram med fokus på at dyrke og dele haveglæden i et hyggeligt tempo. Biodiversitet, beskæring, haveindretning, og passion for at dyrke have er nogle af temaerne for programmerne. Medlemsfordel: Se her, hvordan du kan se programmerne.
01. maj 2020

Haven hele vejen rundt

Louise Møller, der er fagredaktør i Haveselskabet, er vært på Havemagasinet. Louise er oprindelig uddannet gartner og har så siden uddannet sig til landskabsarkitekt. Hun er et rigtigt havemenneske - og er interesseret i alle hjørner af haven.

Flere har efterspurgt et haveprogram, hvor det ikke handler om "at få en ny have på en weekend" eller "dyrk den flottese agurk", men i stedet et program, der viser...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.