Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Drivhuset opfylder drømmen om at pryde, nyde og dyrke

Et drivhus anno 2019 forlænger sæsonen for grøntsager og krydderurter, blomster og eksotiske planter.

Der var engang, hvor et drivhus groft sagt bare var fire vægge og et tag af glas et sted i et hjørne af haven. Ofte var et eller to af glassene knækket, og døren hang. Sådan er det ikke længere. Nu er drivhuse solide, holdbare og i smukt design, og de er så meget mere end en produktionsramme for agurker og peberfrugter.

Et drivhus anno 2019 er en forlængelse af køkkenet eller en forlængelse af opholdsstuen og i hvert fald en forlængelse af sæsonen for grøntsager og krydderurter, blomster og eksotiske planter.

Bliv klogere på, hvordan du får mest muligt ud af dit drivhus på haveselskabet.dk, der har en hel temaside om drivhuse her: https://haveselskabet.dk/drivhus

Fem overvejelser inden dit drivhuskøb

For at være sikker på, at du får en drivhusløsning, der opfylder alle dine drømme, skal du vælge med omhu.

Her er fem ting, du skal overveje, inden du køber et drivhus:

  • Overvej hvor i haven det skal stå, så det ikke står det mest vindombruste sted. Stil det gerne et solrigt sted for optimal dyrkning.
  • Sæt ikke drivhuset for langt væk fra huset, da der så er mindre sandsynlighed for, at du får det brugt. Tænk på, at det også kan bruges som et ekstra uderum.
  • Vælg robust. Undersøg markedet, og sammenlign især profilernes styrke, og hvordan glasset fastgøres til profilerne. Kig også på, om samlingerne er med rustfri stålbolte. Vælg et drivhus med hærdet glas, polycarbonat eller en kombination. Mange vælger en løsning med polycarbonat på taget og glas i siderne.
  • Vælg helbaneglas og ikke glas i flere stykker, som overlapper, da der ved glassets samlinger ellers kan forekomme algedannelser.
  • Køb endelig ikke drivhuset for småt. Mange erfarer, at pladsen hurtigt bliver for trang, når man først begynder at dyrke.

Til de grønne fingre og livsnyderne

Med et rummeligt og robust drivhus får drømmene liv.

Uanset om drømmen er et orangeri, hvor man kan nyde livet ude, mens man er lidt inde, eller en forlænget sæson for køkkenhaven og sommerblomsterne, eller at dyrke eksotiske frugter som figen, fersken, abrikos, kiwi og oliven.

Et drivhus er ikke enten eller. Det rummer masser af muligheder, og med et Royale Cube fra Hobbydrivhuse er der plads til det hele.

Det er et kvalitetsdrivhus udviklet særligt til det barske skandinaviske klima, som trodser vind og vejr. De tophængte vinduer i sidepartierne og tagets design giver drivhuset et helt nyt look. Tilføjelsen af en stor taghætte, som automatisk åbner og lukker efter behov, giver fleksible ventilationsmuligheder. Royale Cube fås med dobbelt skydedør eller dobbelt hængslet todelt dør, som valgfrit kan placeres i gavlen eller siden. Modellen leveres med tagrende og nedløbsrør i hvert hjørne som standard.

Klik ind på www.hobbydrivhuse.dk og find det drivhus, der opfylder lige præcis dine drømme. 

Denne artikel er sponsoreret og indholdet udtrykker ikke nødvendigvis Haveselskabets holdning.