Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Køkkenhaveskolens startpakke

Her kan du se indholdet af den fine startpakke, som alle Køkkenhaveskole kursister modtager.

Køkkenhaveskolen er et forløb, der består af nyhedsbreve, der tilsendes deltagerne løbende, et skjult univers kun for Køkkenhaveskolens deltagere på haveselskabet.dk, invitationer til digitale havevandringer, live spørgesessioner (Q&A), en fysisk velkomstpakke med frø, tilbud om at deltage i en lukket gruppe på Facebook og meget mere. 

Den fineste pakke med frø og inspiration til at dyrke køkkenhave 

Haveselskabet, Mette Nylander Nørgaard og Spirekassen har sammensat en frøboks til din køkkenhave. Noget er nemt og noget er en smule udfordrende - men alt skulle kunne lykkes, også for dem, der slet ikke har dyrket køkkenhave før.

Du får følgende i startpakken:

  • Frøboks med frø til 4 måneder. 

Frøpakkerne er pakket pr. måned og du vil løbende få informationer om, hvad du skal gøre hvornår. Frøpakken har en værdi af 599 kr. 

Du kommer til at dyrke: Hestebønne, spinat, radise, kålrabi, salat, spinat, ært, gulerod, squash, grønkål, forårsløg, rødbede og bønne.

  • Så- og priklemuld fra Pindstrup

Det er vigtigt at give frøene en god start - derfor får du 8 liter økologisk så og priklemuld med i startpakken
En ekstra fin muld sammensat af en nøje afmålt blanding af ekstra-fint sphagnum, kalk og en smule gødning samt perlite, der giver ekstra luft til rødderne.
Mulden sikrer de bedste betingelser for vækst af småplanter og frø, da vækstmediet er luftigt med stor vandkapacitet og lavt indhold af plantenæringsstoffer.

  • Bogen "Dyrk grøntsager året rundt"

Bogen er skrevet af Yen Frydensberg Egebak, som også står bag instagramprofilen @apple_acres_dk. Hun er erfaren køkkenhavedyrker, som formår at være selvforsynende hele året.

  • Have håndcreme og frøposer

Med i pakken følger også Haveselskabets skønne have håndcreme, samt praktiske frøposer, du kan brug til frøindsamling til efteråret.

Tilmeld dig Køkkenhaveskolen 

Medlemskab af Haveselskabet er en forudsætning for at deltage og et medlemskab koster kr. 660,00 pr. år.

Er du ikke medlem, koster skolen kr. 2000,00 inkl. medlemskab og er du allerede medlem, koster Køkkenhaveskolen kr. 1340,00.

Tilmeld dig et super spændende forløb, hvor du helt sikkert bliver klogere, får gode oplevelser - og mulighed for at spise skønne grøntsager fra egen "mark" - fra jord til bord. Mon ikke du kan spare lidt på dine indkøb til grøntsagskuffen?

Tilmeld dig Køkkenhaveskolen her