Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Kom og vær med i Haveselskabets Vinterbogklub

Det er efterår og tiden hvor havearbejdet rykker ind i lænestolen med armchair gardening er kommet. Derfor starter Haveselskabets Vinterbogklub op igen. Det er gratis at være med, men kun for medlemmer af Haveselskabet. Har du lyst til at læse med? Så kan du læse mere her og tilmelde dig.

En bogklub for havemennesker

Det engelske ord "armchair gardening" er svært at oversætte direkte til dansk, men det betyder jo egentlig bare, at vi sidder i lænestolen og planlægger den kommende havesæson. I starten af året i februar, afholdte vi Haveselskabets første Vinterbogklub, hvor vi sammen med 195 deltagere dykkede ned i Malene Rabens skønne bog Havemenneske. 

Nu er det blevet efterår og vi gentager derfor succesen med en ny bog. Denne gang forløber bogklubben over 4 uger i november måned. Du kan tilmelde dig bogklubben i bunden af artiklen og få et godt tilbud på bogen. 

Vi skal læse Din have - dine regler

af Kenn Römer-Bruhn og Nanna Louise Teckemeier

Med bogen Din have - dine regler vil Kenn og Nanna starte en haverevolution, hvor haven skal være en fritidsfornøjelse og ikke et fritidsjob. Det er en bog som gør op med regelrytteri og som guider dig gennem junglen af regler, gode råd, myter og misforståelser - og viser vejen til haveglæden. Haven skal ikke være én lang opgaveliste, men et fristed, hvor havemennesket kan nyde de aktiviteter og glæder der er. Kenn og Nanna deler ud af deres bedste tips, de graver et spadestik dybere og forklarer, hvorfor gængse haveråd lyder som de gør, hvad der virker og hvad man kan gøre som alternativ.

NANNA LOUISE TECKEMEIER er journalist, forfatter og plantenørd, der i mange år har arbejdet med det grønne stofområde. Nanna har en særlig interesse for urban gardening og deler sine bedste tips på altanguru.dk. Filosofien er, at ingen plads er for lille til at rumme lidt grøn magi.

KENN RÖMER-BRUHN er have- og fotojournalist og regerer over 13.000 kvadratmeter besøgs- og inspirationshave, hvor der altid er nye ideer og projekter i gang. Havens stil er vild cottage med plads til dyreliv. Kenn deler ud af sine gode råd på havekurser, som havedesigner og på blomsterhaven.dk. 

Det store formål med det, eller det som jeg håber vi kan opnå – det er at give folk endnu mere haveglæde. For mig, og det ved jeg også for dig, der er haven og det grønne en legeplads og et eksperimentarium - Nanna

Hvordan foregår det?

Bogklubben samler medlemmer af Haveselskabet fra hele Danmark, og derfor foregår bogklubben i et online forum og ikke fysisk. Det er en bogklub, der først og fremmest er et interessefællesskab, hvor deltagerne mødes om det vi alle elsker - nemlig haven. 

Bogklubben er båret af engagementet fra deltagerne

Det er deltagernes bogklub. Det er et kurateret forløb, hvor deltagerne løbende får anbefalinger til materiale og hver uge får oplæg og spørgsmål som de kan samtale ud fra. Det er her, hvor deltagerne kan tale om bogen og dét emne, som udvælges. 

Deltagerne kan også selv lave opslag i gruppen, hvis de ønsker at snakke om et emne med de andre haveglade bogklubsnørder. Det er således deltagerne selv, som sammen skaber interaktion og niveauet af debat/samtale. 

Der vil løbende blive delt en masse viden om spændende havestof, som relaterer sig til bogen - og så vil der hver uge komme video fra Kenn og Nanna. Så vil du gerne inspireres til livet i haven, og blive klogere på dig selv som havemenneske og hvordan du dyrker din have - så er Vinterbogklubben det perfekte forum for dig. 

Bogklubben afvikles i en lukket Facebookgruppe (så du skal have en profil på Facebook for at kunne være med). Det er på forhånd fastlagt, hvad der læses fra uge til uge, så vi kan følges ad. 

Bogklubben forløber over 4 uger

Efter tilmelding modtager deltagerne et nyhedsbrev, som indeholder information om forløbet. Torsdag d. 19. oktober modtager deltagerne en ny mail med link til Facebookgruppen, hvor de kan anmode om medlemskab i gruppen.

Facebookgruppen åbner d. 19. oktober, hvor alle bliver tildelt adgang. Herefter vil deltagerne have en uge til at orientere sig i læseplanen, se introduktionsvideo fra Kenn og Nanna og dele deres yndlings læsespot, mens de venter på, at bogklubben rigtig starter op d. 29. oktober. 

Bogklubben starter søndag d. 29. oktober, hvor deltagerne i Facebookgruppen vil modtage det første opslag med ugens læsning. Herfra forløber bogklubben over 4 uger i november. 

Over de 4 uger, vil der hver uge være 3 faste opslag i gruppen:

Søndag aften, før ugen begynder: 

  • Video med læseplan for ugen

Midt på ugen: Ugens anbefalinger 

  • Ud fra emnerne i ugens læsestof, vil der blive anbefalet andet materiale. Det kan være podcasts, artikler, video og andet spændende. 

Fredag kl. 19: Ugens oplæg til samtale 

  • Videohilsen fra Nanna og Kenn - det kan være oplæsning fra bogen, favorit tip til haven, et særligt spørgsmål eller andet. 
  • Ugens spørgsmål, som deltagerne kan samtale ud fra. 
Læs mere

En særlig bogklubspakke

Har du ikke bogen i din bogreol endnu, så har vi i anledning af Vinterbogklubben lavet en særlig bogklubspakke. Når du køber bogen i Haveselskabets webshop, får du nemlig en lækker Have Håndcreme og en smuk notesbog fra Koustrup med. 

Den samlede værdi af bog, håndcreme og notesbog er 457,95kr., men du kan som medlem købe den til bogens værdi 249kr. 

Tilbuddet gælder frem til d. 19. oktober 2023

Fordi det er et sær-tilbud, pakkes og sendes alle pakkerne ud samtidig, ligegyldigt købsdato. Pakkerne sendes ud efter d. 19. oktober 2023. 

 

Køb bogen her

 

Sådan kommer du med

Det er gratis at deltage, hvis du er medlem af Haveselskabet. Det kræver blot, at du har adgang til at læse bogen, har en Facebookprofil og lyst til at være med til at dele og dyrke haveglæden. Skal du tilmelde dig, så klik på billedet herunder. 

Tilmelding til Vinterbogklubben lukker d. 25. oktober

Vi ses i Haveselskabets Vinterbogklub