Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Grillet svin med frisk æblekompot

”En enkel ret, som smager fuldstændig fantastisk med balancen mellem det salte, det søde, fedmen og syren fra æblet. Man kan godt argumentere for, at det ikke har noget med en kompot at gøre, men så kald den lige det, du har lyst til, så længe smagen er der!” - Jakob Ørstrup, kok.

Til 2 personer:

2 skaftkoteletter, ca. 2 cm’s tykkelse

Salt & peber

2 spsk. smør

1 madæble

½ lille rødløg

Skal af ½ citron

8 blade salvie

 

Sådan gør du:

Grill koteletterne på en meget varm grill eller grillpande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber undervejs. 

Smelt smørret i en lille kasserolle over middel varme. 

Imens snittes æblet i fine tern af ca. 5x5 mm. og løg snittes i fine tern. Riv skallen af den halve citron fint. 

Snit salviebladene groft, og kom dem i det nu smeltede smør. Lad det blive på varmen i 1 min. 

Tag nu kasserollen af varmen. Vend æble, løg og citronskal i. Smag det til med salt og peber.

Tag koteletterne af, og lad dem hvile i et par minutter inden servering. 

Anret koteletterne med rigeligt af den friske kompot lige inden servering, og nyd det sammen med en portion kogte kartofler, et godt brød eller… Velbekomme. 

 

Kokkens køkkentip:

- Læs altid opskriften igennem, inden du går i gang, og planlæg din arbejdsgang, så hviletider passer med tilbehøret.

- Udnyt syrligheden fra madæblerne i det salte køkken, hvor vi ofte tilføjer eddike eller citronsaft. Friskheden, de bringer, klæder mange tunge retter både med og uden kød. Med både syre og sødme bringer æblet en masse smag til retterne, en egenskab som de søde spiseæbler ikke har.