Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Pas på bitter squash

Spyt squashen ud, hvis den smager bittert. I sjældne tilfælde kan squash nemlig indeholde et stof, der giver mavepine og opkast.

Squash har normalt en fin, neutral smag, som egner sig til mange madretter. Men i sjældne tilfælde, smager den bittert, og så er det med at spytte ud med det samme. Den grimme smag skyldes stoffet cucurbitaciner, som kan fremkalde opkast, mavesmerter og diarré. Det vidste en familie fra Helsingør intet om, så de spiste deres hjemmedyrkede squash med bitter smag med det resultat, at to af familiemedlemmerne fik en ordentlig gang dårlig mave.

Gennem tusinder af år har vi fremavlet en squash, der er fri fra den bitre smag, og dermed også det ubehagelige stof. Og Morten Lisby fra Fødevarestyrelsen fortæller, at det er første gang siden 1998, at der er rapporteret om sygdomstilfælde forårsaget af squash. Selv om symptomerne på en forgiftning kan være kraftige, er de ufarlige. Men det er en god idé at smage på squashen, før du bruger den til madlavning. Smager den bittert eller metalagtigt, anbefaler Fødevarestyrelsen, at du smider den ud.