Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vand potter på den nemme måde

Her får du et tips til, hvordan du vander tørre potter på en nem og effektiv måde.

Foto: Laila Sølager

Planter, som er stillet ud for at hærde før den endelig udplantning, bliver hurtigt tørre i potten. For så at blive så tunge i toppen, at de vælter ved den mindste brise.

Det tager rigtig lang tid at vande potter, der er blevet helt knastørre. Vandet strømmer bare igennem potten og ud på fliserne, fordi pottemulden er blevet for tør til at tage imod vandet. Det er spild af både tid og godt vand.

Sådan gør du

1. Stil derfor en stor spand i nærheden af dine udendørs potteplanter og fyld den med vand. Når potterne er blevet for tørre, er det nemt at dyppe hver potte ned under vandoverfladen.

2. Lad potten ligge i vandet 10-15 minutter, indtil den er tung af vand. Nu indeholder potteklumpen den maksimale mængde vand, og du behøver ikke vande så tit.

Jo større spand du har stående med vand, jo flere potter kan du sænke ned og hurtigt få planterne på ret køl igen. Brug i øvrigt den samme metode, når krukkerne skal plantes til med sommerblomster.

Får de en sådan totalvanding, før de bliver plantet, er der større sikkerhed for, at hele krukken senere er nem at vande.