Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Forebyg plantesygdomme, når du sår

Her får du vores tips til, hvordan du undgår, at dine frøplanter bliver ramt af svampesygdomme.

Disse tips gælder generelt ved alle former for frøsåning, men er særlig vigtigt, når du forspirer stauder, der kan være længe om at spire.

  • Rengør potter og spirebakker, evt. med kogende vand.
  • Tilsæt ekstra 10 % perlite, vermiculite eller små lecaperler til jorden for at få bedre dræn, og læg også gerne et tyndt lag oven på jorden.
  • Vand ikke med meget kalkholdigt vand (eller regnvand, der ikke er kogt)
  • Undgå at overvande og sørg for, at der er godt dræn i potterne. De skal være fugtige – ikke våde. Og spirebakkens låg bør ikke være drivende vådt af kondensvand.
  • Hold priklepinde, fingre o.a. renvaskede inden brug.
  • Luft ud mindst én gang om dagen. Spirebakkens låg bør ikke være drivende vådt af kondensvand.

Hvis skaden er sket

Hvis nogle af spirerne vælter eller bliver misfarvede, er det et tegn på svampeangreb. Du kan nå at redde de raske planter ved at prikle dem om til en så- og priklejord, der er tilført ekstra perlite.