Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Hvorfor kommer der lav på frugttræer?

Lav er tegn på, at luften ikke er forurenet, men kan også skyldes dårlig vækst hos træerne.

Det er fuldstændig rigtigt, at forekomsten af lav kan være et kendetegn på, hvor ren luften er. Dels bestemmer luftforureningen, hvilke arter af lav der kan vokse hvor, men også hvor godt de vokser.

Det er dog samtidig rigtigt, at lav på frugttræer ofte ses i tilfælde, hvor træerne ikke vokser særlig godt. Det er ikke lavets skyld, at træerne vokser langsomt, men skyldes, at træerne for eksempel står i skygge, står i vandlidende jord eller på anden måde står under dårlige forhold.

Et frugttræ, der står i fuld sol, åbent og luftigt og med optimale forhold for rødderne, vokser ret hurtigt, og stammerne strækker sig. Da lav vokser langsomt, har det svært ved at etablere sig på den slags sunde træer. Derfor kan man sige, at forekomst af store mængder lav på frugttræer er et indirekte tegn på, at træet ikke har det optimalt. Men det er altså ikke lavet, der er skyld i misvæksten.