Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Smuk, ny rose opkaldt efter Cph Garden

Rosen har fået navnet 'Cph Garden in Bloom' og den blev døbt af Kronprinsesse Mary ved åbningen af Cph Garden 2017.

En ny rose har fået sit navn i anledning af Cph Garden. Rosen hedder 'Cph Garden in Bloom' og den havde den store ære at blive døbt af Kronprinsessen, da hun besøgte det store haveshow i forbindelse med åbningen onsdag 21. juni 2017.

'Cph Garden in Bloom' er en skøn mindre bunddække rose med rosa blomster, som blomstrer flittigt hele sommeren. Bladene er blanke og sunde. Rosen får mange fyldte blomster, der sidder i klaser. 

Den er meget velegnet i små bede og kan også plantes i en krukke, som jo er perfekt for mange byboere. Rosen er udviklet at den danske rose forædler Rosa Ekelund.

Vil du være blandt de første, der dyrker rosen i din have?

'Cph Garden in Bloom' kan kun købes eller bestilles i Haveselskabets telt på Cph Garden - så længe lager haves. Rosen findes indtil videre kun i nogle få hundrede eksemplarer, så vent ikke for længe. Først fra næste år vil rosen være at finde i den almindelige handel.

Læs meget mere om Cph Garden

 

Cph Garden 2017 blev præsenteret sammen med Silvan

SILVANs logo