Gå til hovedindhold
Buketter med timian og salvie.
Foto: Laila Sølager
Artikel for medlemmer

Havetips: Sådan gemmer du krydderurterne

Her i juli er det tid til at høste krydderurter, hvis du vil gemme til vinteren.
Laila Sølager - 
29. juni 2007

Salvie bundet med bast. Foto: Laila Sølager

Krydderurterne smager bedst, før de går i blomst, men er det allerede sket, kan du skære blomsterne af og vente 1-2 uger, før du høster bladene.

Det er bedst at høste, når der ikke er for meget fugt eller dug på urterne. På den anden side skal du ikke vente, til middagssolen står højt på himlen. For i varmen fordufter mange af de attraktive, æteriske olier, som vi gerne vil bevare.

Tørrede urter - sådan gør du:

  • For at...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.
Annonce

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.