Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Har du lyst til at være med i et spændende have fællesskab?

Herning kreds vil, som noget helt nyt, oprette et fællesskab omkring landsskuets have og naturudstilling. Hvor vi også afholder vores plantemarked, foredrag, workshop m.m.
Annelise Ottesen - 

Vi har fået en hel unik mulighed for at være med til at udformningen af, hvordan have-og naturområdet på Landsskuepladsen skal udformes- og hvordan områet kan bruges hele året for alle. den mulighed vil vi gerne dele med andre haveinteresserede.

Vi søger frivillge, som har lyst til at være med i fællesskabet, som vi planlægger med Landsskuet, hvor vi også afholder en del af vores arrangementer fremover. Vi kan tilbyde fællesskab og socialt samvær med andre, der også interesserer sig for haver. Indflydelse på hvilken haverelaterede aktiviteter og arrangementer, der kan forgå på landsskuepladsen(Vi har brug for DINE gode forslag).Masser af muligheder for at skabe små temahaver. Mulighed for at mødes og sparre med andre haveinteresserede, der vil altid være kaffe på kanden. Hvis du kunne tænke, det kunne være noget for mig. Kontakt os eller du er velkommen til at møde op til vores arrangementer, hvor vi vil fortælle om vores planer. Alle er velkommen