Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havebesøg hos Ellen og Jens Anker Boelsmand

Havebesøg hos Ellen og Jens Anker Boelsmand Torsdag d. 10. august 2023 kl. 19.00, Langbjergvej 10, 8961 Allingåbro

Margueritter, valmue og en enkelt lupin. Foto: Ukendt kilde

Margueritter, valmue og en enkelt lupin. Foto: Ukendt kilde

Ellen og Jens Anker fortæller:
Vores have – vores fælles frirum, legeplads og eksperimentarium

Vores have er en blandet omgang, hvor det overordnede mål er, at vi hele året gerne vil kunne plukke en buket blomster, stor eller lille og hente en eller flere grøntsager til dagens måltider. Der er mindre områder hvor ”vild med vilje” gælder; men også områder som er uplejede af anden årsag.

Haven er et mix af køkkenhave, frugttræer og blomsterhave. Den dækker et areal på godt 4000m2, hvoraf en stor del er græsplæne.

Ved begyndelsen for 15 år siden var der enkelte større træer på grunden fra tidligere. De overordnede rette linjer for de indre hække blev tegnet af havearkitekt Anne Brandt; men ellers er haven præget af, at vi flere gange uventet har fået foræret planter. Disse har krævet handling her og nu, og der er adskillige gange spontant eller planlagt gravet et stykke af græsplænen. Mange af planterne har en historie med sig; men deres navne kender vi ikke, hverken på dansk eller latin.

Udsigten mod vest og nord har været ret bestemmende og gør, at vi så må acceptere blæst. Haven er meget forskellig, alt efter hvilket hjørne vinden kommer fra; men den har lækroge med plads til en stol eller bænk.

Kaffe/te og kage 30 kr.

Tilmelding senest 5. august til Else Holm Poulsen på mail: ep.nordblink@gmail.com eller tlf. 2330 5268


Find arrangement

Langbjergvej 10 Allingåbro 8961 - | Åben i Google Maps