Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havebesøg i Stationshaven i Tranehuse hos Heidi Berg Nielsen.

Havebesøg i Stationshaven i Tranehuse Torsdag d. 17. august kl. 19.00 på Gl. Banevej 6, Tranehuse, 8585 Glesborg

Heidi fortæller om haven:

Stationshaven i Tranehuse

Ved den gamle stationsbygning i Tranehuse ligger der en have. Omgivet af store træer og grænsende op til skoven, er der en oase af blomster, summende bier og sommerfugle. Haven er ikke så gammel; men staudebedene er allerede vokset godt til, og haven fremstår frodig og levende.

Haven er stramt opbygget med lige krydsende akser, klippede buxbom, stramme bøge- og takshække; men staudebedene, som er naturinspireret, fremstår mere vilde med en blanding af stauder og græsser.

Det har været vigtigt, at haven passer godt sammen med den smukke gamle bygning fra 1910, og plantevalgene er derfor også inspireret af den engelske cottagehave, hvor digitalis og kæmpe verbena og andre selvsåede stauder får lov at slå sig ned, hvor det passer dem.
Det har også været vigtigt at vælge planter, som er robuste og som mere eller mindre kan klare sig selv.
Grunden er knap 17.000 m2, hvoraf haven ca. er 4000 m2, og den er derfor inddelt i forskellige mindre haverum. Der er en stor prydhave foran huset, som igen er opdelt i rum, en frugthave, og en nyetableret 400 m2 stor skovhave med flerårige grøntsager og bærbuske, som er anlagt efter permakultur principper.

 

Heidi og Frede, som bor på stationen, har selv tegnet og anlagt haven og glæder sig til at vise den frem og fortælle om dens tilblivelse og ideerne bag den. Så kom og se sensommerhaven i Tranehuse!

 

Kaffe/te og kage 30 kr.

Tilmelding senest 12. august til Marianne Kyed, på mail: marianne.kyed@outlook.dk
Eller på telefon: 4218 0517.


Find arrangement

Gl. Banevej 6, Tranehuse Glesborg 8585 - | Åben i Google Maps