Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havebesøg i Gjesing

Besøg i Allan Kristoffersens have Mandag d. 22. maj kl. 19.00. Løvenholmvej 22, Gjesing, 8963 Auning

Allan fortæller om haven:

Tidligere besøgende beskriver ofte haven som en skjult oase. Haven er opbygget af høje bøgehække, som skaber rum, og forstørrer en ellers lille have.
Haven er dels en plantesamlerhave med over 1000 forskellige planter fordelt på træer, buske og rigtig mange stauder, men også et eksperimentarium.
Allan Kristoffersen er havearkitekt og afprøver planter, eksperimenterer med anlæg, og specielt hvordan biodiversitet kan være en naturlig del af en prydhave.

Haven blev begyndt anlagt i 2008, og fremstår i dag som en etableret have, der med have- og drivhuse bærer præg af et godt udeliv. Af de mange planter dominerer specielt storkenæb, bispehuer og virginsk ærenpris

Salg af planter fra haven.

Kaffe/te og kage 30 kr.

Tilmelding senest 17. maj til Else Holm Poulsen på mail: ep.nordblink@gmail.com eller tlf. 2330 5268

 


Find arrangement

Løvenholmvej 22 Auning 8963 - | Åben i Google Maps