Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Haveselskabet Himmerland-Djursland afdeling er en af Haveselskabets 18 afdelinger og dækker et stort område fra Vesthimmerland i nord ned over Viborg til Bjerringbro, ud over Djursland og op igen over Randers, Hobro og Mariager.

Haveselskabet Himmerland-Djursland afdeling er en af Haveselskabets 18 afdelinger og dækker et stort område fra Vesthimmerland i nord ned over Viborg til Bjerringbro, ud over Djursland og op igen over Randers, Hobro og Mariager. Dette store område er igen opdelt i 6 lokale kredse af Haveselskabet, som er:

Mariager Fjord Kreds
Randers Kreds
Vesthimmerland Kreds
Viborg Kreds
Norddjurs Kreds
Syddjurs Kreds

Vores afdeling repræsenterer de 6 lokale kredse i Haveselskabet og skal således være bindeled mellem de lokale bestyrelser og medlemmer til sekretariatet og Hovedbestyrelsen.

 

Bliv aktiv

Haveselskabet er en forening for alle som deler haveglæden – så der er også plads til dig!

Du kan være med uanset hvor meget eller hvor lidt du har mulighed for at byde ind med. Hvad enten du har en stor have eller en lille have, er plantenørd eller hel grøn haveejer, om du mest er til blomster eller grøntsager eller en skøn blanding af det hele. Alle er velkommen.

Har du et ønske om et arrangement hører vi gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem, som gerne bringer dine ønsker og ideer videre, så vi i fællesskab kan skabe en forening med spændende aktiviteter for vores medlemmer.

Måske har du selv lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet og det er der bestemt også mulighed for. Vi opfordre altid vores medlemmer til at stille op når vi afholder den årlige generalforsamling. Men har du lyst til at snuse lidt til opgaven inden du forpligter dig helt, kan vi altid bruge ekstra kræfter. Så kontakter du blot en fra bestyrelsen