Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Om os

Haveselskabet Himmerland-Djursland afdeling er en af Haveselskabets 18 afdelinger og dækker et stort område fra Vesthimmerland i nord ned over Viborg til Bjerringbro, ud over Djursland og op igen over Randers, Hobro og Mariager.

Haveselskabet Himmerland-Djursland afdeling er en af Haveselskabets 18 afdelinger og dækker et stort område fra Vesthimmerland i nord ned over Viborg til Bjerringbro, ud over Djursland og op igen over Randers, Hobro og Mariager. Dette store område er igen opdelt i 6 lokale kredse af Haveselskabet, som er:

Mariager Fjord Kreds
Randers Kreds
Vesthimmerland Kreds
Viborg Kreds
Norddjurs Kreds
Syddjurs Kreds

Vores afdeling repræsenterer de 6 lokale kredse i Haveselskabet og skal således være bindeled mellem de lokale bestyrelser og medlemmer til sekretariatet og Hovedbestyrelsen.

 

Bliv aktiv

Haveselskabet er en forening for alle som deler haveglæden – så der er også plads til dig!

Du kan være med uanset hvor meget eller hvor lidt du har mulighed for at byde ind med. Hvad enten du har en stor have eller en lille have, er plantenørd eller hel grøn haveejer, om du mest er til blomster eller grøntsager eller en skøn blanding af det hele. Alle er velkommen.

Har du et ønske om et arrangement hører vi gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem, som gerne bringer dine ønsker og ideer videre, så vi i fællesskab kan skabe en forening med spændende aktiviteter for vores medlemmer.

Måske har du selv lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet og det er der bestemt også mulighed for. Vi opfordre altid vores medlemmer til at stille op når vi afholder den årlige generalforsamling. Men har du lyst til at snuse lidt til opgaven inden du forpligter dig helt, kan vi altid bruge ekstra kræfter. Så kontakter du blot en fra bestyrelsen