Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Om os og Haveselskabet

Haveselskabet Holstebro er en lokalafdeling under Nordvestjylland Afdeling som del af Haveselskabet. Vores formål er et inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker.

Formålet med vores kreds er at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker.

Vi er ca. 350 medlemmer, vores medlemmer bor fortrinsvis i den gamle Holstebro Kommune. For et par år siden blev den tidligere Ørnhøj Grønbjerg Kreds samt medlemmer bosiddende i Aulum og Sørvad også en del af Holstebro Kredsen.

Vi bestræber os på at være en forening for alle, der glæder sig over planter og haver. Vi skaber et samlingssted hvor du kan få mere viden og gode haveoplevelser i fælleskab med andre med interesse for haver.

Det skal være sjovt og hyggeligt på et fagligt grundlag, så det et til både nytte og nydelse.

Vi er sted, hvor alle uanset erfaring med haver kan mødes til temaaftener med spændende emner, besøge åben haver, plantemarked, workshops, udflugter og hvad vi ellers finder på.

Vi er meget åbne for forslag til arrangementer, som du syntes kunne være spændende at sætte på programmet.

Du kan læse om arrangementer her på hjemmesiden, i Det Sker i magasinet HAVEN samt i vores facebook gruppe (find os under Holstebro.Haven). Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her på hjemmesiden. Nyhedsbrevet udsender vi i god tid før et arrangement afholdes.

Alle er velkomne til vore arrangementer, også ikke-medlemmer.