Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Huset som hoved og haven som krop

Et billedforedrag med have- og landskabsarkitekt Kjeld Slot, hvor emnet er hus og have som to integrerede størrelser.

Info

Hvornår 
14. marts 201819:00 til 21:30
Pris 
70
Medlemspris 
50
Afdeling/kreds 
Roskilde-Køge

Blandt nogle af de mange eksempler skal vi bl.a. opleve den store omlagte landhave ved enkesædet, udsigtshaven ved et nybygget stuehus på landet, sommerhushaven med prydgræsser der matcher omgivelserne, og den lille intime gårdhave, der lukker om sig selv, afskærmet fra omverden af murstensvægge.

Efter pausen fortsætter vi i Ellipsehaverne på Djursland. På ganske kort tid har Kjeld Slot og familien forvandlet en gammel landbohave og et stykke landbrugsjord til en af Østjyllands større nutidige landhaver ud fra en konciperet idé om at bruge ellipseformen som grundtema. Mere end 650 meter levende vægge af bøg, danner gange og rum med forskelligt indhold og hvor sigtet er, at opnå en let kunstnerisk, skødesløs og landlig elegance og hvor "plejepresset" i haven bliver holdt nede på et rimeligt niveau.

I de ca. to timer foredraget varer, garanterer Kjeld, at der bliver provokeret lidt, inspireret og måske opfordret til at gå hjem og kaste det skarpe blik på haven og vurdere, om der er harmoni med huset som hoved og haven som krop.

Afdelingen er vært ved en kop kaffe og vi glæder os til at se jer alle til et inspirerende foredrag

Adresse 
Vilvorde Tekniske Skole
Køgevej 131
4000 Roskilde
Kontaktperson 
Lene Dedenroth
2055 2868

Tilmelding ikke nødvendig

Giv dig selv en romantisk gave

Stort tema om romantiske haver. Forkæl dig selv med magasinet HAVEN og få et par rosenhandsker og en håndcreme med som ekstra gave.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds