Gå til hovedindhold
Foto: Flickr
Fra afdeling/kreds

Om os

Hejnsvig-Vorbasse Havekreds og Grindsted havekreds blev i 2008 til én havekreds, nemlig Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted Havekreds.

Hejnsvig-Vorbasse Havekreds og Grindsted havekreds blev i 2008 til en havekreds.

Hejnsvig-Vorbasse Havekreds var i krise i 2007, på en ekstraordinær generalforsamling blev der dog ikke flertal for at nedlægge kredsen men bestyrelsen trådte tilbage og en ny bestyrelse, med nye kræfter, startede op igen.

Samtidig havde Grindsted havekreds ikke kunnet finde nye bestyrelsesmedlemmer så kredsen kunne fortsætte. På en ekstraordinær generalforsamling i februar 2008 blev det besluttet at hvis havekredsen skulle fortsætte ville vi prøve om vi kunne slå os sammen med Hejnsvig-Vorbasse havekreds. Ved generalforsamlingen i 2008 i Hejnsvig-Vorbasse Havekreds blev vi slået sammen til Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted Havekreds, hvor der så var 5 bestyrelses medlemmer fra Hejnsvig-Vorbasse og 2 fra Grindsted.

I 2010 blev Sdr. Omme havekreds nedlagt, herved fik vi nogle medlemmer herfra.

Grindsted Havekreds blev stiftet i 1952, Hejnsvig-Vorbasse havekreds blev stiftet 29. maj 1957.

Vores Havekreds strækker fra Sdr. Omme i nord til Vorbasse i syd, med Filskov, Stenderup/Krogager, Hejnsvig og Grindsted, alle kan blive medlem af vores kreds. Vi er ca. 110 medlemmer.

Alle er velkomne til vores arrangementer.

Er du interesseret i at få nyhedsmail eller påmindelse om arrangement fra din lokale havekreds, send din mail adresse til dalsving@gmail.com