Gå til hovedindhold
Foto: Lotte Bjarke
Foto: Lotte Bjarke
Artikel for medlemmer

Introduktion til at dyrke skærehave

Skærehave er det danske ord for "cut flower garden". Et område i haven man dedikerer til at kunne plukke buketter fra- og hvad er mere fantastisk end buketter fra egen have. Dyrker du i jord eller i højbede. Nederst i artiklen er link til konkrete råd, hvis du kun vil dyrke i højbede.
Lotte Bjarke, hortonom - 
15. marts 2022

Kom godt i gang med skærehaven

Nu er tiden inde til for alvor at lægge udførlige planer for sommerens skærehave. Det er første skridt på vejen til opfyldelse af drømmen om at kunne høste blomster lige uden for havedøren til alle de buketter, du har lyst til.

At anlægge en skærehave kan på mange måder sammenlignes med at anlægge en køkkenhave, for skærehaven er jo egentlig en ganske særlig form for nyttehave. Her er det bare...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.