Gå til hovedindhold
Julegaver til alle
Julegaver til alle
Artikel - Webshop

Gode julegaver til de haveglade

Her får du en stribe gode ideer til julegaver til alle dem, der dyrker haveglæden - uanset hvilken havetype, de er.
26. oktober 2017

Har du en mor, en moster, en bedstefar eller en god ven, som elsker sin have eller måske et barnebarn, som du gerne vil introducere til det glade haveliv.

Her får du en stribe gode ideer til, hvad du kan give ham eller hende i julegave. Det gælder uanset om din gavemodtager er en pratisk orienteret havenørd, en smart gardenista, en dyreven, en idémager, der altid finder på nye kreative indslag i haven eller måske én, der først lige har kastet sig ud i havelivets glæder.

Som medlem får du som altid medlemsrabat i vores webshop.

3 gaver til praktikeren

Hvis du skal give en gave til en praktisk orienteret havemand eller -kvinder, der går op i, at alle planter står på rette plads, at udstyret er tip top og altid er ved hånden, når der er brug for det, så vil disse tre gaver nok falde i god smag: 

Bog, redskabsbælte og gardenscepter

Bogen "Hvilken plante hvor" af Jane Schul

Jane Schuls klassiker er her nu i en stærkt revideret udgave. Bogen er et uundværligt arbejdsredskab for passionerede haveejere.

Medlemspris: 249 kr.
Normal pris: 300 kr.

Bælte til haveredskaber og grej

Nyhed fra engelske Burgon & Ball. Der er lige plads til de vigtigste ting, når du skal i haven. Fås i grøn og grå.

Medlemspris: 199 kr.
Normal pris: 249 kr.

Haveredskabet "Gardenscepter"

Et meget lækkert forarbejdet multihaveredskab udviklet ud fra en ”havenørds” ide. Gardenscepter skærer ikke igennem jorden, men skubber den effektivt til side yderst skånsomt, den runde kobbertråd sikrer at afgrøder, plantestængler og rødder ikke skæres over eller får snitmærker. Dansk ide, design og håndværk.

Medlemspris: 399 kr.
Normal pris: 480 kr.

3 gaver til gardenistaen

Er stilen derimod mindst lige så vigtig, som om planterne får rette mængde vand og gødning, så kig her!. Måske en laber haveslange, et par superlækre gummistøvler, eller hvad med bogen "A hignheeled gardener" fra den ene gardenista i høje hæle til den anden?

Gummistøvler, haveslange og bog

Haveslange

Haveslange inkl. "taske” fra svenske Garden Glory. Den ultimative luksus havegave. Sammensæt forskellige farver på mundstykke til slange og ophæng til hele slangen – eller køb det hele i samme farve. Fås i flere farver.

Medlemspris: 649 kr.
Normal pris: 795 kr.

Bogen "The High-Heeled Gardener" af Debbie Bourne

Deborah Bourne har skiftet modeverdenen og stilletterne ud med den for hende helt ukendte haveverden og flade røjsere. Følg hendes skæve, skøre og morsomme oplevelser som havenovice gennem et år. På engelsk.

Medlemspris: 149 kr.
Normal pris: 199 kr.

Kort gummistøvle

Lækker kort havestøvle fra franske Aigle. Håndlavet støvle i naturgummi af højeste kvalitet. Findes i rød (chili) og marine. 

Medlemspris: 449 kr.
​Normal pris: 599 kr.

3 gaver til dyrevennen

Kender du en haveejer, der holder lige så meget af dyrene som af planterne i haven? Her er 2 gode ideer, som ikke blot vil glæde fuglene, men også vil være en pryd i enhver have. Fuglehotellet og -restauranten fra det tyske designfirma Raumgestalter er lavet af massiv eg, der kun bliver kønnere med tiden ude i haven. 

Eller hvad med en god bog med mange gode tips til, hvordan man kan invitere dyrene indenfor i haven? Så kan haveelskeren og dyrevennen hygge sig med lidt armchaigardening på de kolde og mørke vinterdage og lægge planer for, hvor haven den kommende havesæson kan indrettes til en smuk oase for dyrelivet.

Fuglehotel og -restaurant og bog

Fuglehus "Hotel"

I massiv ubehandlet eg fra det tyske designfirma Raumgestalt, hvor alt laves hos lokale håndværkere:

Medlemspris: 749 kr. ​
Normal pris: 999 kr.

Foderbrættet ”Restaurant”

Foderbræt i massiv, ubehandlet eg, der tåler havens klima. Fra det tyske designfirma Raumgestalt, hvor alt laves hos lokale håndværkere.

Medlemspris: 499 kr.​
Normal pris: 749 kr.

Bogen "Vilde dyr i haven"

Gør din have dyrevenlig. Bogen er gennemillustreret, og viser mange fotos af havens dyr. Bogens er skrevet i et tæt samarbejde mellem to zoologer.

Medlemspris: 125 kr.
​Normal pris: 145 kr.

3 gaver til den kreative

Her er 3 gode ideer til det kreative havemennesker, der elsker at pynte både ude og inde. Det dekorative juletræ er en rigtig fin og julet gave til den, der elsker at sammensætte sine egne juletableauer, som kan varieres fra år til år, Mens vasen fra Holmegaard kan indgå i smukke buketter og dekorationer på alle tider af året

I bogen "Hvid jul" af den kendte blomsterelsker, Claus Dalby, får den kreative haveejer masser af inspiration til et overdådigt udvalg af dekorationer, kranse og buketter i en let, lys og nordisk stil. Ydermere er der forslag til kreative sysler som bladkugler, gaveindpakninger, julekort og islygter.

Juletræ, bog og vase

Juletræ

Et smukt natur juletræ, der kan bruges både ude og inde. Højde: 64 cm.

Medlemspris: 179 kr. 
Normal pris: 299 kr.

Bogen "Hvid jul" af Claus Dalby

I bogen præsenteres et overdådigt udvalg af dekorationer, kranse og buketter i en let, lys og nordisk stil. 

Medlemspris: 249 kr.
​Normal pris: 299,95 kr.

Old English Vase fra Holmegaard

Blomsterkunstneren og havemanden Claus Dalby har i samarbejde med Holmegaard designet den nye vase ”Old English” fra Holmegaard. 19 cm høj.

Medlemspris: 349 kr.
​Normal pris: 449,95 kr.

3 gaver til den, der er ny i haven

Er du selv en haveglad gudmor, onkel eller bedstemor, så vil du måske gerne lade din grønne fingre gå i arv til næste generation. Bogen "Hvad et lille bitte frø kan blive til" er et rigtig godt sted at starte for de mindste og næste skridt kan være et par havehandsker til de 4-8 årige. Til de voksne havebegyndere kan "Den store havebog" anbefales som en god introduktion til det gode haveliv. 

Bøger og handsker

Politikens store havebog af Jane Schul og Laila Sølager

Medlemspris: 249 kr.
​Normal pris: 349 kr.

Hvad et lille bitte frø kan blive til

"Hvad et lille bitte frø kan blive til" er en sød børnebog og fortælling om, hvordan man ikke behøver være særlig stor for at vokse til at blive den smukkeste store solsikke i haven.

Medlemspris: 50 kr.
​Normal pris: 100 kr.

Barnehandsker

Havehandsker til børn str. 4-6 eller 6-8 år.

Medlemspris: 69 kr.​
Normal pris: 89 kr.

Sådan bestiller du

Køb alle varene inde på Haveselskabets webshop. Husk at logge ind, hvis du vil købe til medlemspriser. Tilbuddene gælder fra 10. november til 31. december 2017, eller så længe lager haves.

Giv HAVEN som julegave

Giv 10 eller 5 numre numre af magasinet HAVEN. Så sender vi en ekstra julegave med.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds