Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Have i Tårnby med smukke rum og pæoner

Besøg en parcelhushave i Tårnby med fine haverum, træer, træpæoner, buske, stauder, køkkenhave/skærehave samt drivhus.

Kom på besøg i en parcelhushave på ca. 900 m2 med mange træer, buske, stauder og køkken- og skære-have samt drivhus. Alt dette er placeret i harmonisk have med mange hyggekroge.

Britt viser rundt i haven og fortæller om, hvordan den igennem 35 år har udviklet sig. I de seneste 6-8 år er interessen for pæoner steget markant og under besøget vil der især være fokus på de forskellige typer af pæoner: staudepæoner/silkepæoner/vildarter, træpæoner og Itoh-hybrider (en krydsning mellem staude- og træpæon). 

Ligeledes fortæller hun om, hvordan du planter pæoner, placering, pleje af dem og formering, herunder deling, podning og frøformering.  

Kom og bliv klogere på en blomst med mange forskellige udtryk og som man ikke kan få for mange af.

Efter haverundtur vil der blive serveret kaffe/the og kage udendørs.

Der vil være mulighed for at købe overskudsplanter og frø fra haven.

 

 

 


Find arrangement

Præstefælledvej 80 Kastrup 2770 - | Åben i Google Maps