Gå til hovedindhold
Foto: Thomas Evaldsen
Artikel for alle

Køkkenhaveskolen: Det indeholder startpakken

Her kan du se indholdet af den fine startpakke, som alle Køkkenhaveskole kursister modtager.
09. december 2022

Køkkenhaveskolens forløb 

Køkkenhaveskolen er et forløb, der består af nyhedsbreve, der tilsendes deltagerne løbende, et skjult univers kun for Køkkenhaveskolens deltagere på haveselskabet.dk, invitationer til digitale havevandringer, live rådgivning (Q&A) seancer,  en fysisk velkomst pakke med frø, tilbud om at deltage i en lukket gruppe på Facebook og meget mere. LÆS MERE OM FORLØBET HER

Du får:

 • Digitalt skoleforløb med 11 lektioner
 • 1 skøn startpakke med frø fra Spirekassen til at så  i marts, april, maj og juni og andre gode ting
 • 3 digitale havevandringer i nogle meget forskellige køkkenhaver
 • 3 invitationer til "spørgsmål og svar" seancer
 • Lukket Køkkenhaveskoleunivers på haveselskabet.dk
 • Adgang til svar på alle dine  køkkenhave spørgsmål (og alle andre havespørgsmål)
 • Mulighed for online fællesskab med de andre deltagere i Køkkenhaveskolen på Facebook (Det er et tilbud og man kan sagtens følge Køkkenhaveskolen uden at være på Facebook)
 • Adgang til rabatter på grej, frø og oplevelser

TILMELD DIG KØKKENHAVESKOLEN HER

Den fineste pakke med frø og inspiration til at dyrke køkkenhave 

Haveselskabet, Mette Nørgaard og Spirekassen har sammensat en frøboks til din køkkenhave. Noget er nemt og noget er en smule udfordrende - men alt skulle kunne lykkes, også for dem, der slet ikke har  dyrket køkkenahave før.

Du får følgende i startpakken:

 • Frøboks med frø til 4 måneder. 

Frøpakkerne er pakket pr. måned og du vil løbende få informationer om, hvad du skal gøre hvornår. Frøpakken har en værdi af 599 kr. 

Du kommer til at dyrke: Hestebønne, spinat, radise, kålrabi, salater, spinat, ært, gulerod, squash, grønkål, forårsløg, rødbede, bønner og dild.

 • Så- og priklemuld fra Pindstrup

Det er vigtigt at give frøene en god start - derfor får du 8 liter økologisk så og priklemuld med i startpakken
En ekstra fin muld sammensat af en nøje afmålt blanding af ekstra-fint sphagnum, kalk og en smule gødning samt perlite, der giver ekstra luft til rødderne.
Mulden sikrer de bedste betingelser for vækst af småplanter og frø, da vækstmediet er luftigt med stor vandkapacitet og lavt indhold af plantenæringsstoffer.

 • Bogen "Køkkenhave i et bed"

Nem køkkenhave i et højbed med stort udbytte, Huw Richards er i 20'erne og allerede en erfaren havedyrker. I bogen viser han, hvordan der let kan dyrkes en mængde økologiske grøntsager i bare ét højbed, så der er noget at spise hver måned. Læs om hvordan det kan gøres – måned for måned. Bogen har inspireret os til Køkkenhaveskolen og der vil være "lektier" i bogen i forløbet. 

Med i pakken følger også Haveselskabets skønne håndcreme, Haveselskabets bog om planteformering, samt praktiske frøposer, du kan brug til frøindsamling til efteråret. 

 

TILMELD DIG KØKKENHAVESKOLEN HER

 

Annonce