Gå til hovedindhold
Foto: Marianne Lindholm
Foto: Marianne Lindholm
Cph Garden 2019

Kom videre med dit drivhus

Fredag 21. og lørdag 22. juni kunne du møde drivhuseksperterne Lars Lund og Lene Tvedegaard på Cph Garden og få gode råd til dit drivhus.
21. maj 2019

Lars Lund er Haveselskabets drivhusekspert og forfatter til flere bøger om dyrkning i drivhuset. På Cph Garden gav han gode råd til, hvordan du kommer videre med brugen af dit drivhus. Det foregik fredag 21. og lørdag 22. juni. Efter foredragene kan du komme til at stille spørgsmål til Lars Lund i Haveselskabets telt og på Juliana Drivhuses stand.

Fredag 21. juni kunne du opleve forfatter Lene Tvedegaards fra Gartneri Toftegaard giver gode råd til dyrkning i drivhuset, fx hvordan du tager bæredygtigheden med ind i drivhuset, tager frø og hvordan man ved, om en sort er stabil. Hun kommer også ind på dyrkning på friland.

Du kan stadig nå at opleve de spændende events søndag 23. juni, som er den sidste dag på Cph Garden.

Cph Garden foregår ved Marbækstien i Ballerup fra 20. til 23. juni 2019, hver dag fra kl. 10 til 18.

Se hele det store eventprogram ved Cph Garden her

Lars Lund

Om Lars Lund

Lars Lund er drivhusekspert i Haveselskabets Rådgivning, hvor han svarer på spørgsmål fra Haveselskabets medlemmer. Lars er forfatter til tre drivhusbøger, hvoraf den sidste, ”Kom videre med dit drivhus”, danner baggrund for foredraget på Cph Garden.

Som havejournalist skriver Lars Lund hver uge året rund for 650.000 læsere på Fyn og i hele Jylland samt for danske og udenlandske magasiner. Hans blog, drivhusklubben.dk har 50.000 medlemmer i hele Skandinavien samt i Tyskland. Herudover har han en Youtubekanal med tips til drivhus og have.

Lars Lund har kommunikationsvirksomheden Grøn Kommunikation og har tidligere haft anlægsgartnerfirmaet Lund Park og Have.

Annonce