Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vind bogen: En have for livet - fra Egeskov Slot til din egen have

En have for livet - fra Egeskov Slot til din egen have er en havebog af H.H. Prinsesse Alexandra zu Sayn Wittegenstein-Berleburg i samarbejde med Nanna Louise Teckemeier.

I bogen inviterer H.H. Prinsesse Alexandra zu Sayn Wittegenstein-Berleburg indenfor i de vidunderlige haver på Egeskov Slot på Fyn, som hun sammen med sin mand, Greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, er ansvarlig for.

Læseren tages gennem slottes haver med de smukke rosen- og staudebede, og Prinsessen deler ud af sin erfaring og viden om havedesign og farvekomposition.

Udfyld informationerne nedenfor, og vær med i lodtrækningen om bogen.

 Vi finder fem heldige vindere den 31.maj 2024, der får direkte besked på mail.

At dyrke have er så meget mere end at så frø, kultivere planter og arbejde med jorden. En have er et levende lærred med blomster og farver. Et vidnesbyrd om smag og præferencer fra dem, som tidligere har lagt deres kærlighed i at skabe det grønne paradis, og fra os, der gør det i dag.