Gå til hovedindhold
Hyggeligt drivhus set indefra.
Foto: Jesper Carl Corfitzen
Artikel for alle

Lad drivhuset forlænge havesæsonen

Selv et helt lille drivhus kan fungere som pavillon, og på denne årstid fylder tomater og andre afgrøder ikke huset op.
Tegnestuerne - 
19. november 2008

Tænd op i en flok stearinlys, udstyr jer med tæpper og trøjer og hold blå time i drivhuset. Tænder man fakler og lanternerne ude i haven, er det en helt skøn måde at lande på for familien efter en lang dag på job, i skole eller børnehave.

I det hele taget kan man have rigtig meget fornøjelse ud af at anskaffe sig et drivhus, og selv i en meget lille have kan der blive plads til det. Oven i hatten er det et meget dekorativt element.

Sæt hylder op

De mest uattraktive steder i haven er ofte, hvor der er skygge. Men drivhuset kan fint stå et sted, selv om der er skygge noget af dagen. Der skal gerne være sol noget af dagen men ikke for meget, så er man fri for at dække af med gardiner, og der skal heller ikke vandes ustandseligt.

Har du hang til at dekorere? Så sæt et par hylder op. Her kan kønne potter, fine sten, sjove vaser og en fin vandkande få plads. Udstillingen kan skiftes, som man lyster, og selv mindre haveredskaber pynter.

 

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.