Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Vil du også være aktiv?

I Haveselskabet, Århus savner vi flere frivillige - både til bestyrelse og til aktivitetsudvalg. Læs mere.

Alle aktiviteter i form af foredrag, plantemarkeder, workshops, udflugter med mere, som vi tilbyder i Århus, planlægges og arrangeres af andre medlemmer, der alle er frivillige.

Det kan enten være som medlem af den lokale bestyrelse eller som medlem af aktivitetsudvalget.

Skal vi kunne udvikle nye aktiviteter, fortsat afholde de populære plantemarkeder og meget andet, har vi brug for din hjælp.

Det kan være med ideer til nye arrangementer, kontakt til foredragsholdere eller finde spændende steder, vi kan besøge, booking af lokaler, kommunikation via Facebook, håndtering af hjemmeside og meget andet. Kun fantasien og lysten sætter begrænsningen for, hvordan aktiviteterne skal udvikle sig, og hvad vi skal tilbyde.

Hvad får man ud af at være frivillig? At være aktiv i det lokale haveliv handler helt basalt set om at gøre noget godt for andre og at gøre en forskel. Det er fællesskab med andre, der også interesserer sig for haven, og det er socialt samvær. Afhængigt af hvilke opgaver, man ønsker at deltage i, er der også masser af muligheder for at udvikle sine personlige kompetencer.

Kunne det måske være noget for dig, håber vi du vil tage kontakt til Hans Hviid ved at bruge "Kontakt" knappen i menuen øverst eller ved at ringe på mobil 2539 3074.

Vi glæder os til at høre fra dig.