fbpx Tur i egne biler i det vestjyske | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Tur i egne biler i det vestjyske

Den 11. juni var vi på havetur rundt i Vestjylland.

Vi startede med kartoffelsalat og skinke i Præstbjerg Naturcenter. Og vi nød det, selvom det fugtede lidt.

Første havestop var hos Krista og Kurt Meldgård i Spjald. De har en dejlig stor landbohave, hvor Krista har pyntet op med små opstillinger. Vi så en have der i den grad er velplejet og inspirerende, men de fleste var enige om, at der må ligge adskillige arbejdstimer forud for det smukke resultat.

Næste stop var hos Irma og Erik Poulsen i Ringkøbing. Det er helt og holdent Irmas have og hendes fortjeneste, at der kan være så mange skønne og specielle planter på så få kvadratmeter. Irma er eminent med en saks, så det ikke bliver træer og buske der tager helt over. Gennem små stier snoede vi os rundt mellem azaleer, hostaer, fruesko, bregner ogmeget, meget mere. Mange fik også lidt planter med hjem til haven.

Vores sidste stop var hos Willer Keramik i Stadil. Her gjorde det godt med en kop varm kaffe og et lækkert stykke lagkage. Og alt imens vi indtog dette, kunne vi sidde og beundre det smukke keramik. Og der blev da også handlet livligt i butikken.

Herfra kørte vi hjem efter en dejlig tur i det vestjyske. Dejligt er det altid at være sammen med andre haveinteresserede, som også har snakketøjet skruet rigtigt på. Selv ikke en forholdsvis våd dag kunne ødelægge den gode stemning.

En stor tak til haveejerne, som åbnede deres haver for os og gav os masser af inspiration.