fbpx Om os | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Foto: Flickr
Fra afdeling/kreds

Om os

Norddjurs kreds er en lokal kreds under Haveselskabet, Himmerland og Djursland afdeling. Kredsen blev dannet den 1. juni 2007 af Østdjurs Havekreds og størstedelen af medlemmerne i den opløste Auning Havekreds. Som navnet siger, er kredsen hjemmehørende i Norddjurs kommune, og kredsens medlemmer dækker postnumrene 8444 Balle, 8500 Grenaa, 8570 Trustrup, 8585 Glesborg, 8586 Ørum Djurs, 8592 Anholt, 8950 Ørsted, 8961 Allingåbro og 8963 Auning. 

Vores geografiske område dækker alt fra den forblæste sommerhushave, til landbohaven og byhaven. Vi er ca. 200 medlemmer - en sammensat skare af erfarne såvel som nye havefolk, der alle har det til fælles, at vi interesserer os for havedyrkning på alle mulige niveauer. Det handler således ikke om, hvor havekyndig man er. Det er lysten og interessen, der er det bærende element i vores forening, og glæden ved at se tingene gro.

Da kredsen dækker et pænt stort geografisk område, forsøger vi at afholde vores arrangementer forskellige steder, så hele kredsen bliver tilgodeset i forhold til transport. 

Du kan læse om vores arrangementer her på hjemmesiden og i "Det sker", som findes i medlemsbladet Haven. Alle arrangementer er åbne for både medlemmer og ikke-medlemmer. Dog vil der ofte være en lidt højere pris for ikke-medlemmer.

I kredsen er vi meget glade for nye medlemmer, der ønsker at bidrage til kredsens fortsatte udvikling med gode ideer og en aktiv indsats. Husk, at kun ved en aktiv indsats kan vi fastholde en blomstrende forening til glæde for os alle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Norddjurs kredsen og til at se dig til vores arrangementer.