Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Om Struer kreds

Struer Havekreds er en meget aktiv kreds under Haveselskabet. Vi prøver at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for vore haveinteresserede medlemmer. Læs mere.

Vi tilbyder kurser, møder og foredrag med faguddannede konsulenter.
Vi arrangerer besøg i spændende haver i Struer og omegn, samt udflugter og rejser til haver i  såvel Danmark, som vore nabolande.
Vi afholder hvert år i maj Danmarks flotteste plantemarked på Gimsinghoved.
Vi afprøver til stadighed nye ideer og muligheder for at tilgodese vore mange medlemmers interesser og forventninger.
Vi er ca. 300 medlemmer i Struer Havekreds og vi satser på flere.

I fremtiden vil den øgede fritid sikkert betyde, at endnu flere får øjnene op for den tilfredsstillelse der er ved, at få planter til at gro, at få haven til at fungere, således at jorden uden for vinduerne bliver smuk og frodig, som man ønsker.

Haveselskabets medlemsblad HAVEN giver gode forslag og ideer til, hvordan du kan indrette din have, så den bliver til større glæde og mindre besvær. Her kan man f.eks. læse om sundhed i urtehaven, hyggelige terrasser, udekøkkener og om blomsterbedes farvekombinationer

Og om bunddække og beskæring. I hvert nummer er der dejlige billedserier fra nogle af de bedste haver herhjemme og i udlandet. Som medlem, kan man gratis ringe til vore konsulenter og få gode råd , hvis man har problemer i sin have.

Men i Struer Havekreds arbejder vi videre med ideerne.
Vi laver løbende undersøgelser, så vi er sikre på at dække vore medlemmers ønsker og behov,
og vi informerer løbende om alt det nye, der sker i og omkring haven.

Ud over disse mange tilbud til medlemmerne arbejder Struer Havekreds med at udbygge og forskønne haven ved Gimsinghoved. Medlemmer fra Havekredsens bestyrelse udgør en del af haveudvalget på Gimsinghoved, hvor man planlægger kommende års investeringer i haven.

Frivillige medlemmer af Struer Havekreds sørger for vedligeholdelse af haven fra marts til oktober.