Gå til hovedindhold
Haveselskabet Sydvestjælland
Fra afdeling/kreds

Bliv aktiv

At være aktiv i Sydvestjælland afdeling er en skøn måde at dele sin haveglæde med andre på - og mulighederne for at være med er mange.

I bestyrelsen drøfter vi mulighederne for kurser, åbne haver, foredrag, tema arrangementer med mere. Vi beslutter, hvilke aktiviteter, der skal på programmet samt hvor og hvordan de skal afholdes. For at afholde arrangementer følger der mange forskelligartede opgaver med. Der skal bookes foredragsholdere, findes lokaler, laves annoncer - ja, der skal sågar laves noget kaffe og det skader aldrig, hvis der er en, som bager en god kage. Vi skal i det hele taget sørge for, at vores medlemmer får gode oplevelser ud af at deltage i det aktive haveliv i Sydvestsjælland.

Du er altiv velkommen til at møde op til generalforsamlingen og fortælle os, at du gerne vil stille op til bestyrelsen.

Men der er også andre muligheder, for du kan i første omgang også blot sige, at du gerne vil være med som frivllig hjælper. Vi kan altid bruge lidt ekstra hænder og haveglade medlemmer. Er det noget du kunne overveje, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til en af os, der sidder i bestyrelsen, så finder vi helt sikkert på noget, som du vil synes det er spændende at være med til at lave.

Vi glæder os til at hilse på dig.