Gå til hovedindhold
Foto: Flickr
Fra afdeling/kreds

Om os

Haveglæde og haveinspiration er bærende elementer i Thisted Havekreds’ aktiviteter.

Haveglæde og haveinspiration er bærende elementer i Thisted Havekreds’ aktiviteter.

Thisted Havekreds er en del af Nordvestjylland Afdeling i Haveselskabet, og den dækker den nordlige del af Thisted Kommune, hvor der både er tyndt befolkede områder, men også aktive byer og landsbyer samt en del af Nationalpark Thy. På den baggrund repræsenterer havefolket i området også mange typer haver, der spænder fra store landbohaver, parcelhushaver med forskellige interesseområder til skovhaver.

Havekredsen stimulerer haveinteressen for medlemmer og ikke medlemmer gennem åbne haver, plantebytte/salg, foredrag og i samarbejde med nabokredse arrangeres udflugt, plantemarked og foredrag. Medlemmer tilbydes kursus, som i 2017 handler om at opleve og bruge din natur.
Hvert år udgiver Thisted Havekreds et medlemsblad, hvor alle tilbud er præsenteret, men indtil videre kan man også opleve nuværende og tidligere aktiviteter og billeder her på siden eller deltage på vores facebookside, Thisted Havekreds.

Bestyrelsen er meget åben overfor inspiration og gode ideer til nye initiativer og aktiviteter, og hvis du har lyst til at åben din have for andre haveinteresserede, kan man kontakte et bestyrelsesmedlem eller skrive til thisted.havekreds@gmail.com