Gå til hovedindhold
Billeder fra afdeling/kreds

2008-05-14 Bustur til 2 imponerende Haver i Hjørring.

Bustur til 2 imponerende Haver i Hjørring, Onsdag den 14. maj. 2008. Vi besøger Per Vestergaards have der har mange surbundsbede opbygget med store flotte sten, og hjemme avlede planter. Fortsætter til Ajs Dams Have, en meget særpræget og anderledes have med mange store stensætninger og imponerende opbyggede betongrotter.
Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Per Vestergaars Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have. Ajs Dams Have.