Gå til hovedindhold
Billeder fra afdeling/kreds

2011-08-06 Bustur til Hals, Ålborg, Sdr. Tranders Gistrup og Vodskov.

Bustur til 4 Haver i Hals, Ålborg, Sdr. Tranders Gistrup og Vodskov. Marianne og Karl Kristensen i Hals. - Eges Have i Aalborg. - Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. og Inge og John Zimmers have i Vodskov.
Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Marianne og Karl Kristensen i Hals. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Eges Have i Aalborg. Efter Eges Have i Aalborg. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Idéhaven ved Helga Hald i Sdr. Tranders Gistrup. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov. Inge og John Zimmers have i Vodskov.