Gå til hovedindhold
Billeder fra afdeling/kreds

2013-09-09 Plantemarked i Bangsbo Botanisk Have.

Det første plantemarked i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarkedet er også salg af tilbehør til haven og meget andet. Arrangementet afvikles i samarbejde med Botanisk Haves Venner.
Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have. Bangsbo Botaniske Have.