Gå til hovedindhold
Billeder fra afdeling/kreds

2015-06-06 Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have.

Blomsterfestivalen er "Blomster og Tilbehør til Haven". Men Festivalen byder også på et hav af familievenlige aktiviteter som musik, folkedans, squaredance, mavedans, amatørteater og meget mere. Når sulten og tørsten melder sig, kan man også købe mad og drikke i mange varianter. Frederikshavn og Omegns havekreds er til stede med udstilling og plantesalg.
Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have.