Gå til hovedindhold
Billeder fra afdeling/kreds

2015-08-18 Aften bustur til 2 haver i Dybvad og Hørby.

Aftenbustur til 2 Skønne Haver i Dybvad og Hørby. Tirsdag den 18. august 2015. Vi besøger: Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. - Mirna og Leif Kristensen, Hørby. - Et par virkelig flotte hobbyhaver, hvor der også var mulighed for en god handel.
Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Ingrid og Poul Erik Nielsen, Dybvad. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby. Mirna og Leif Kristensen, Hørby.